torsdag 29. mars 2012

Styrevalg på Hulen

25. april skal Hulens representantskap velge nye styremedlemmer på Hulen.

Hulens styre er på totalt ni personer og fungerer samlet som en slags daglig leder stilling som ivaretar den daglige driften av Stiftelsen Hulen. Stillingene gjelder for ett år, er spennende og utfordrende og gir store muligheter for egenpåvirking. Å sitte i Hulens styre er utrolig lærerikt og er i tillegg en meget god erfaring å ha med seg ut i arbeidslivet. Det er også en ypperlig mulighet til å bruke ditt engasjement for Hulen i en enda større grad. Du trenger ikke å ha tidligere erfaring fra Hulen for å søke.

Bruk den nærmeste tiden til å tenke over om du kunne tenke deg å stille til en av stillingene, og ikke nøl med å ta kontakt med en av oss i valgkomiteen dersom det er noe du lurer på angående stillingene eller valget. Noen er redd for at et styreverv tar opp altfor mye tid. Dette trenger det ikke å gjøre dersom du foretar noen prioriteringer.

Vi ser fram til å høre fra nettopp deg!

Følgende stillinger er på valg for 2012/2013:

Nestleder:
Er leders stedsfortreder og administrativt ansvarlig for styret. Nestleder skal sammen med leder se til at styret som helhet fungerer slik det skal, og at samtlige styremedlemmer utfører sine verv tilfredsstillende. Han/hun er referent og protokollfører på styremøtene og har jevnlig kontakt med representantskapets arbeidsutvalg. Internansvarlig Har ansvaret for helse, miljø og sikkerhet (HMS) for Hulens ansatte.

Internansvarlig:
Har i tillegg som ansvarsoppgave å arrangere internfester, dugnader, vervekampanjer og annet sosialt initiativ for å opprettholde det gode miljøet på Hulen. Materialforvaltere, internavisen, fotogruppen og pampeordningen faller også inn under internansvarlig sitt arbeidsfelt.

Økonomiansvarlig:
Skal ha kontinuerlig god oversikt over Hulens drift og har ansvar for at styret til enhver tid er oppdatert rundt Hulens økonomi. Økonomiansvarlig sørger for at budsjetter og regnskap blir gjort i tide og er i tillegg ansvarlig for hovedansvarliggruppen og økonomiassistenter.

Baransvarlig:
Er ansvarlig for Hulens bardrift. Blant sine arbeidsoppgaver har han/hun rekruttering til og opplæring innen bargruppen og ansvar for bestilling av varer til barene. Baransvarlig er dessuten stedsfortreder for styreleder som innehaver av stiftelsens skjenkebevilling. Eksternansvarlig Skal opprettholde et godt forhold til Hulens støttespillere og jobbe for å skaffe stiftelsen midler i form av eksempelvis støtteordninger og sponsorer. En viktig og utfordrende stilling.

Kandidater bes melde sitt kandidatur til valgkomiteen på valg (at) hulen.no fortløpende, senest innen onsdag 18. april klokken 12:00. 

For spørsmål om stillingene/valget, ta kontakt med: 
Synnøve Sørensen: synnove.s (at) hulen.no, tlf. 916 43 839
Jorid Martinsen: jorid (at) hulen.no, tlf. 400 71 589
Siri Margrethe Nafz: siri.nafz (at) hulen.no, tlf. 481 51 114

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar